Når du overtaler dig selv til at købe nyt

naar-du-overtaler-dig-selv_shopaholic_1200x628

Sådan skrev Louise til mig da hun var igang med første uge af onlineforløbet “Shopaholic- brug færre penge”:

“Har set den første video nu. Synes det er rigtig, rigtig godt.

Det sætter jo fuldstændig ord på det der sker – og som jeg ikke selv har været opmærksom på.

Jeg skal til en middag i aften. Jeg tænkte allerede i morges på at tage pænt tøj på, så det jeg har på nu, vil være så fint til senere. Men så på skolen i morges så jeg en kvinde med en mega fin lang kjole. Og hele dagen har jeg cravet at gå over i Bahne og se om de har noget lignende.. men min konto er i minus, så det er en virkelig dårlig ide at købe noget ‘Nice to have’ lige nu.”

Kender du Louises dilemma?

Du får ideen om noget nyt du bare må eje og indtil du køber det, så føles det mest bare enormt frustrerende?

Du kan lære det som Louise har lært på mit onlineforløb:

Shopaholic – slip (fri af) din købetrang

 

 

Kh Ditte

 

Ps.
Jeg kan afsløre, Louise skrev senere, at hun havde brugt redskaberne og 'for første gang i 100 år', IKKE havde endt med at købe kjolen.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!